You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bygger lojalitet via mobilen

Komplett lösning för effektiva butiker

KONTAKTA OSS
  • Digitala presentkort

    Tre fjärdedelar av kunderna lämnar inte hemmet utan sin mobil som blir en allt viktigare del i hur kunden handlar. Förutom att leta fram varor, köpa och betala via sin mobil, gör iVend Passes det möjligt att föra in lojalitetsprogrammen i den mobila miljön.  Erbjud kuponger, skräddarsydda erbjudanden, presentkort och lojalitetskort digitalt direkt i kundens mobil med integrerade geo-marknadsföringsfunktioner. Anpassa marknadsföring och erbjud riktade och relevanta erbjudande till dina kunder på ett kostnadseffektivt sätt.

Ge kunderna tillgång till digitala medlemskort, presentkort, kuponger och erbjudanden i mobilen. Korten skannas direkt i kassan. 

Kontakta kunderna på ett effektivare och miljövänligare sätt. Du kan bland annat skicka push-notiser till kunderna när de är i närheten av en butik.

Pålitlig lösning

Tusentals butiker i fler än 90 länder använder iVend Retail för att ge sina kunder en enhetlig varumärkesupplevelse och uppnå merförsäljning via alla kanaler.

Flexibilitet

iVend Retail är utformat för att tillgodose behoven för dagens retailföretag och består av moduler som kan konfigureras med de flesta affärs- och varuhanteringssystem.

Omnichannel

Få kontroll över er verksamhet, förenkla viktiga processer och fatta smartare affärsbeslut när butikssystem och ERP-system fungerar i harmoni.

Vill du veta mer?

Boka ett demo så berättar vi mer hur du kan öka din försäljning med iVend Retail.

Boka demo