You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mobil kassa

Komplett lösning för effektiva butiker

KONTAKTA OSS
  • Mobil kassa

    iVend mobil kassa gör det möjligt att interagera med kunden var som helst i butiken. Tid är viktig för kunden, följ kunden genom köpresan i butiken. Förenkla merförsäljning genom att enkelt kunna erbjuda produkter och se lagersaldo i alla dina butiker och centrallager från den mobila enheten. Få alla funktioner från den stationära kassa i en mobil enhet.
    Mobil kassan fungerar perfekt i popup-butiker eller på event som till exempel marknader, mässor och utställningar.  

Med iVends mobila kassa blir det lättare att skapa flexibla interaktioner med kunderna i hela butiken. Ge kunderna bättre service genom att butikspersonalen får tillgång till verksamhetsdata som kan användas för att ”lösa upp flaskhalsar” under köpintensiva perioder.

iVends mobila kassa kan användas som hjälp för att utöka verksamheten snabbare och hjälper då butikerna att minska kostnaderna.

Pålitlig lösning

Tusentals butiker i fler än 90 länder använder iVend Retail för att ge sina kunder en enhetlig varumärkesupplevelse och uppnå merförsäljning via alla kanaler.

Flexibilitet

iVend Retail är utformat för att tillgodose behoven för dagens retailföretag och består av moduler som kan konfigureras med de flesta affärs- och varuhanteringssystem.

Omnichannel

Få kontroll över er verksamhet, förenkla viktiga processer och fatta smartare affärsbeslut när butikssystem och ERP-system fungerar i harmoni.

Vill du veta mer?

Boka ett demo så berättar vi mer hur du kan öka din försäljning med iVend Retail.

Boka demo