You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

System för stationära kassor

Komplett lösning för effektiva butiker

KONTAKTA OSS
  • Stationär kassa

    iVend Retail är ett snabbt och flexibelt system som möjliggör snabba och smidiga kundtransaktioner. Välj utrustning som är mest lämpad för din verksamhet och som passar i din butik. Systemet kräver minimalt med utbildning vilket gör det enkelt för din personal. Låt butikspersonalen ska  öka servicen mot kunden till något mer än att bara ta emot betalning. iVend Retail möjliggör sömlös omnichannel upplevelse för dina kunder. Möjliggör för dina kunder att  utforska, köpa och vid behov returnera varorna via alla kanaler.Läs mer nedan om olika fördelar med iVend Retail:

Säkra betalningar via integrerade betalningssystem möjliggör flera betalningsmetoder. Transaktioner är helt integrerade i försäljningsprocessen för att möjliggöra snabbare köp för dina kunder. Vi stödjer bland annat betalning via traditionell kortbetalning, Swish och Klarna.

Designa din egen layout med bilder, färger och snabbknappar för att förenkla för din personal. Få snabb överblick med en tydlig struktur.

Maximera din tillgänglighet och sälj även offline, även om du tappar internetuppkoppling kan försäljningen fortsätta som vanligt.

Pålitlig lösning

Tusentals butiker i fler än 90 länder använder iVend Retail för att ge sina kunder en enhetlig varumärkesupplevelse och uppnå merförsäljning via alla kanaler.

Flexibilitet

iVend Retail är utformat för att tillgodose behoven för dagens retailföretag och består av moduler som kan konfigureras med de flesta affärs- och varuhanteringssystem.

Omnichannel

Få kontroll över er verksamhet, förenkla viktiga processer och fatta smartare affärsbeslut när butikssystem och ERP-system fungerar i harmoni.

Vill du veta mer?

Boka ett demo så berättar vi mer hur du kan öka din försäljning med iVend Retail.

Boka demo