You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Webbutik integrerad med Magento

Komplett lösning för effektiva butiker

KONTAKTA OSS
  • Webbutik

    E-handeln fortsätter att växa, speciellt e-handel över mobilen. En e-handelsplattform måste dock göra mer än att bara hantera den direkta försäljningen. I dag måste alla typer av webbplatser fungera helt sömlöst med den fysiska butiken för att stötta Omnichannel-kundens upplevelse. iVend Retail har sömlös integration med flera e-handelsplattformar bland annat Magento som förbättrar möjligheten att effektivt sälja och marknadsföra dina produkter i digitala och fysiska kanaler. Den kraftfulla plattformsintegrationen säkerställer att kundupplevelsen med ditt varumärke är enhetlig oavsett kanal kunden kunden har valt.

Effektivisera säljprocessen  genom att visa korrekt produktinformation och lagersaldo i alla dina kanaler. Med iVends e-handels integration görs detta möjligt.

Pålitlig lösning

Tusentals butiker i fler än 90 länder använder iVend Retail för att ge sina kunder en enhetlig varumärkesupplevelse och uppnå merförsäljning via alla kanaler.

Flexibilitet

iVend Retail är utformat för att tillgodose behoven för dagens retailföretag och består av moduler som kan konfigureras med de flesta affärs- och varuhanteringssystem.

Omnichannel

Få kontroll över er verksamhet, förenkla viktiga processer och fatta smartare affärsbeslut när butikssystem och ERP-system fungerar i harmoni.

Vill du veta mer?

Boka ett demo så berättar vi mer hur du kan öka din försäljning med iVend Retail.

Boka demo